Inici > informació juvenil > esports

INFORMACIÓ LEGAL

1. LLOC WEB
L'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT, compleix la Llei 34/ 2002 , d' 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.
La información en general de la Web: www.esplugues.cat , ( y también de: www.esplugues.es, www.ajesplugues.es, www.esplugues.org, www.esplujove.net ) són:

Titular: Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Domicili social: Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Tel.: 93 371 33 50 / 900 300 082
Fax: 93 372 29 10
E-mail: ajuntament@esplugues.cat
C.I.F.: P0807600B

2. POLÍTICA DE DADES

2.1 Continguts
L'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES posa els mitjans tècnics necessaris a fi que les dades siguin correctes, però no garanteix que estigui lliure d'errors tècnics, editorials o tipogràfics, ni d’omissions d'informació accessible a través d'aquest lloc Web, a pesar dels esforços necessaris per evitar-los i corregir-los.
L'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES no es fa responsable de les informacions i opinions que s’emetin a través del lloc Web, ni de qualsevol altre lloc al qual s’accedeixi per mitjà d'enllaços (links).

2.2 Condicions d’ús i funcionament del lloc Web
Qui utilitzi aquesta pàgina Web te la condició d’usuari (en endavant l’Usuari) i això implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal.
El lloc Web de l’AJUNTAMENT D'ESPLUGUES pot ser visitat lliurement pels usuaris, excepte les àrees reservades a cada ciutadà, en què es demana clau d'identificació i contrasenya, que són privatives de cadascun.
L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i el present Avís Legal. A aquest efecte, s’ha d’abstenir d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits o lesius dels drets i interessos de tercers.

2.2.1 Exempció de responsabilitat per l’ús o funcionament d'aquest lloc Web
La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la pàgina Web és de l’Usuari. L’AJUNTAMENT D'ESPLUGUES queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de l’accés, la captació i l‘ús per part de tercers de les informacions i la publicitat contingudes en aquest lloc Web i de les opinions que hi expressin els usuaris.
L’Usuari és el responsable únic i exclusiu de les seves claus d’identificació i contrasenya per accedir als serveis i continguts d’aquest lloc Web.

L’AJUNTAMENT D'ESPLUGUES no es fa responsable de l’ús indegut de les claus d’identificació i contrasenyes d'accés dels usuaris ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús que en facin els Usuaris, de la pèrdua o l’oblit, ni de l’ús indegut per tercers no autoritzats.

L’AJUNTAMENT D'ESPLUGUES presta els seus serveis i continguts de forma continuada amb tots els mitjans tècnics al seu abast perquè aquesta prestació sigui satisfactòria i no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es poguessin derivar de la falta de disponibilitat del lloc Web. En tot cas durà a terme totes les actuacions necessàries per restablir els seus serveis en supòsits de problemes tècnics.

3. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Els drets de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la informació continguda en aquest lloc Web (textos, dissenys, gràfics, imatges …) són de titularitat de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, el qual es reserva tots els drets, i dels seus autors i tenen la consideració d’obres protegides de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. Seran igualment d’aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

S'autoritza l'ús personal, no comercial.

Es prohibeix expressament l’ús o la reproducció comercial de qualsevol dels textos, imatges o materials de qualsevol mena que es trobin en aquest Web, sense autorització expressa i escrita de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES.

No s’autoritza en cap cas:
- La presentació d’una pàgina del lloc Web en una finestra que no pertanyi a l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, per mitjà de “framing”.
- La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, mitjançant “in line linking”.
- L’extracció d’elements del lloc Web causant perjudici a l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, d’acord amb les disposicions vigents.
Les marques o els signes distintius, logotips i, en general, els símbols distintius de qualsevol naturalesa que apareguin en el lloc Web de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES són propietat d’aquest Ajuntament i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

L'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços o que provingui de fonts alienes a aquest Web.

4. LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)

4.1 Dades subministrades voluntàriament per l’Usuari
Les dades personals sol·licitades als usuaris únicament seran les que impliquin una identificació de caràcter general i siguin estrictament necessàries per a la prestació dels serveis. Aquesta informació s’utilitzarà exclusivament per donar una resposta efectiva o prestar un servei a l’Usuari.
L'usuari del lloc Web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza l’AJUNTAMENT D'ESPLUGUES a incorporar als seus fitxers automatitzats les dades que faciliti per aquest mitjà, a l’efecte de l’exercici de les funcions d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
L'usuari del lloc Web que hagi facilitat les seves dades accepta rebre informació municipal de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES que pugui ser del seu interès, d’acord amb la Llei de Bases de Règim Local (7/1985 de 2 d’abril -Art. 25 i 28), excepte que comuniqui que no en vol rebre, en qualsevol moment, a qualsevol Punt d'Atenció al Ciutadà de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, o a través de la bústia de suggeriments, o a través d’aquest lloc WEB.
4.2 Drets dels interessats

L’usuari del lloc Web que faciliti Dades de Caràcter Personal queda assabentat que podrà exercir els drets d’accé s, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, dirigint-se al qualsevol Punt d'Atenció al Ciutadà de l'AJUNTAMENT D'ESPLUGUES, o a través d’aquest lloc Web.

4.3 Galetes ("Cookies")
En cap cas les galetes ("cookies") que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del lloc Web. L’ús de galetes es reserva exclusivament per facilitar a l’Usuari l’accessibilitat del lloc Web.
L’ús de galetes de sessió (que no són memoritzades de forma persistent a l’ordinador de l’Usuari i desapareixen amb el tancament del navegador), en cas de ser utilitzades, únicament es limitaran a recollir informació tècnica per a identificar la sessió amb l’objecte de facilitar l’exploració segura i eficient del lloc web.

5. SUGGERIMENTS
Esperem que la informació d'aquest lloc Web us sigui útil i us agrairem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens vulgueu fer, que ens podeu fer arribar través de l'adreça de correu esplujove@esplugues.cat, o directament a través d’aquest Web, a l’apartat: Contacta’ns

 

Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI
  L´ ajuntament de Esplugues, amb conformitat a la LSSICE (llei 34/2002 de 11 de juliol, entrant en vigor el 12 d´ octubre de 2002) (Llei de serveis de la Informació i Comerç Electrònic) posa en marxa el seu nou portal complint amb el nivell Doble-A de les directrius d´ accessibilitat per al contingut Web 1.0 del W3C-WAIcopyright
© Ajuntament d'Esplugues de Llobregat    Mapa Web | Politica de privacitat | Nota legal