Inici > informació juvenil > butlletí

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

El butlletí electrònic és una publicació periòdica que pots rebre al teu correu donant-te d’alta al servei a través de la pàgina web. El butlletí electrònic t’informarà de les darreres notícies d’interès del municipi així com de l’agenda d’activitats.

(dd/mm/yyyy)
Registrar-se

Els camps amb ( * ) són obligatoris.

Totes les dades facilitades a través d’aquest web seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció  de dades de caràcter personal. Li informem que vostè té dret d’accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a l’Ajuntament. Mitjançant la confirmació d’aquest formulari existent a la pàgina web, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.
Les dades sol·licitades són estrictament necessàries per a l correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d’administració i enviament d’informació sobre activitats o actuacions al municipi d’Esplugues de Llobregat. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l’àmbit i les finalitats.

copyright
© Ajuntament d'Esplugues de Llobregat    Mapa Web | Politica de privacitat | Nota legal