Inici > actualitat > notícies

NOTÍCIES
19/02/2018 Cerca als Influjoves al teu Institut!

A parir d'aquest mes els Influjoves resoldran tots els dubtes als jovesdels instituts d'Esplugues i faran de nexe amb l'Esplujove,per tal que els i les estudiants estiguin perfectament informats de lespropostes juvenils per a l'oci i l'emancipació que ofereix la ciutat.

Els Influjoves són sis estudiants d'Esplugues que handecidit col·laborar amb l'Esplujove i oferir aquest servei al seu centre.Seran visibles als centres en temps d'esbarjo i a les xarxes socials. Aquestprojecte, que va començar amb l'inici del curs 2017-2018, els ha proporcionatles eines necessàries per desenvolupar les seves funcions. Per exemple, hancreat el seu propi logotip i un compte d'Instagram, @Influjoves,on podeu seguir totes les novetats i conèixer la seva experiència.

El projecte s'haimpulsat per primera vegada aquest curs escolar per l'àrea de Joventut ambl'objectiu de facilitar el contacte amb els joves dels Instituts Educatius dela Ciutat. Així, els i les joves poden rebre amb més facilitat la informació ipoden fer arribar els seus interessos i necessitats als dinamitzadors idinamitzadores.
+ Tornar
copyright
© Ajuntament d'Esplugues de Llobregat    Mapa Web | Politica de privacitat | Nota legal